<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d150601277697093564\x26blogName\x3di+am+me\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://nurieynmohd.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://nurieynmohd.blogspot.com/\x26vt\x3d-3293912660703493615', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
I My Me Mine♥

Thursday, 13 October 2011 ♥
**bad boy ! ♥ 17:47

YOU'RE SUCH A BAD BOY ! 

yes ! dulu aku pernah suke kau...tapi lepas aku tau yang kau tak suke girls yang suke kat kau..aku terus tak de hati kat kau...bajet sangat la...kau bajet hot sangat la...tapi aku tetap layan kau macam kawan...kau tu sekadar kawan bagi aku...not more than that...tapi aku tau kau still fikir aku ada hati ngan kau..oh jebal ! hari ni aku sakit hati sangat dengan kau...sejak kau jadi kawan aku, kau tak pernah wish bufday aku...tapi tak pe aku langsung tak ambik hati...coz i know, i am nothing to you...tapi time bufday kau, aku wish tau....kau langsung tak cakap thanks...dangsin-eun neomu biyeolhae !!! aku wish kat FaceBook...aku tengok orang lain semua kau LIKE status diaorang, siap kau COMMENT lagi cakap TQ....tapi aku jangan kan comment, like pun tidak..hampeh !!! kau ingat aku suke lagi kat kau ke? kau fikir aku masih tergila gilakan kau ker...you wrong man ! kau tahu tak betapa ikhlasnye aku wish bufday kau sebagai SEORANG KAWAN...tapi kau langsung tak peduli...gwaenchanh-ayo...aku cuma harap satu hari nanti kau akan suke kat sorang perempuan and dia akan layan kau macam mane kau layan aku...time tu baru kau rase macam mane sakitnye hati aku...aku cuma nak kau sedar perangai kau yang bajet HOT tuh..buang la jauh-jauh perangai kau..satu hari nanti aku mintak kau akan faham erti "LOVE those who LOVE us"

YOU HAVE NO FUN
YOU HAVE NO MANNERS



Nurieyn ♥
♥ The Times Of Our Live

Nurieyn Mohd
Just call me Nurieyn or Ain.
Born at 1993
I'm just the girl try to find a place in this world ♥ ♥ ♥

A very random & hyper girl who
cannot be alone ♥

I am very Sensitive person.
I really like Photography.

Music is my life.
Dancing is my passion.

Take an U.F.O to visit me (:
Stairs to UFO
& there you go!

You can bold, italic,
strike & underline it (:

Entertainment ♥
♥ Music


Music here!

MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com
Footprints ♥
♥ Speakings


tagboard here!
Hover here for tagboard!


Adores ♥
♥ Loves

Girlfriends
is what i adores most.
They are my SuperGirlf.

Korean Artist
they all make me go carzy
(they're so cute!)

Snapping & Editing picture
are part of my favourites.

Shopping sprees
with my girlfriends are times when we
can crap together.

Camwhoring
When she's out with her Supergirlfs or
when she has nothing to do at home.

Mummy,Daddy & Sibling
are the beloved families of mine.

Dark Chocolates
is my choice chocolate.
More bitterness, less sweetness please (:

Beloved Darling
He's of course, who i love.
More sweetness for this please (:
Boyf, i love you

Yearns ♥
♥ i want

- Gain weight!
- Skin Of The Day
- Get over you?
- Electric blue/cardigan!
- My Dream's Beg
- Be with you ♥
- More outings with my classmate!
- New pair of shoes & boots
- No gain Height
- Increase my Tudung collections!
- More Jeans!
- Black Eyeliner!
- More friend!
- Happiness!

Flyaways ♥
♥ heartaching leavings

5creative!
Amieyra!
Mia!
Niena!
Second!
AC110!
Flyaway!
Flyaway!

Archives ♥
♥ Beautiful memories

` March 2011 ` April 2011 ` May 2011 ` July 2011 ` August 2011 ` September 2011 ` October 2011 ` January 2012
♥'d
♥ Designer

This blogskin is uniquely designed by : xjacquelynn
Downloaded my fonts from : DaFonts